fredag den 3. september 2010

Hold kæft hvor er jeg imponeret over fortidsmenneskerne!

I dag har vi haft "spis-naturen" dag. Dvs. at vi skulle fange, tilberede og spise vores egen mad. Dagen var arrangeret af to af mine medkursister, vi har alle på omgang haft mulighed for at undervise hinanden i et eller anden område som interesserer os. De havde arrangeret at vi skulle tage til Dragsmur hvor vi skulle fange rejer, krabber og strandsnegle til at bruge i en "fiskesuppe".





Vi havde alle moderne hjælpemidler med som rejenet og waders og vi fik da også fanget nok til at lave suppe til alle, men tænk hvis vi havde været fortidsmennesker så skulle vi have gjort det hele en gang til for at få aftens mad og igen i morgen og dagen efter… Jeg kan godt forstå at de opfandt husdyr og agerbrug!


Tidligere på ugen har vi sejlet havkajak og klatret i træer, så jeg var godt træt i armene og det var dejligt med en dag som ikke var så udfordrende for fysikken.

2 kommentarer:

  1. Hej Marianne
    Det ser bare hyggelig ud, men pas nu på de der sorte fyre du har været så flink at sætte et billede ind af i toppen, uden at dække yderlige :-)

    SvarSlet
  2. Hej Dennis. Du er da ikke bange for slanger er du?

    Håber alt er vel hos dig og dine?
    Knus
    Marianne

    SvarSlet