søndag den 19. september 2010

Havkajaktogt - kæmpebølger, kæmpegynge og kæmpehumør.

Jeg er netop hjemvendt fra en uges havkajaktogt. Fra mandag til fredag har jeg boet i bivuark ved Hestehaveskov ved Kaløvig.




Og hvilken uge det har været, med regn og rusk. Kajakøvelser i høje bølger, det var supersjovt.


Udover kajakøvlser har vi haft "store maddag" som startede med "lille bålprøve".

"Lille bålprøve" består af to dele, 6 minutter til at finde brændbart materiale i området (som havde fået 10 mm regn om natten) og én tændstik. Med dette skal man holde liv i et bål i mindst 10 minutter…

Store maddag bestod i en masse madlavning, to grupper skulle lave grubeovn, hjemmelavet marmelade (af naturens frugter), skære en ske og en paletkniv til madlavning, bage kage i stråleovn og gøre klar til pandekagebagning. Det blev en fest! Vi fik alle mulige fantastiske retter, fra dådyrkølle til brombærmarmelade, behørigt krydret med diverse indslag og lege.

Vi fik også bygget en kæmpegynge, som er ligesom en normal gynge, blot bruger man ikke et bildæk men i stedet en klatresele og i stedet for normale gyngestativer bruger man et par høje træer. Det giver som ordet siger en kæmpe-gynge, hvor man kommer ca. 6 meter op i luften. Det kildre godt i maven!

Det er fantastiske folk mine medstuderende! Altid højt humør og skøre indslag, der er altid gang i noget, om det så er at lave en bænk så alle kan sidde ned, bygge en musefælde eller lave en tur til Kaløslot for at lave "Kongen og bondeoprøret" krigsspil! Dejligt, dejligt, selvom en gammel kone som jeg, nogle gange bliver lidt slidt og helst vil sidde og kikke på :-)
 

2 kommentarer:

  1. Har du fået lært at rulle Marianne?

    SvarSlet
  2. Hej D.

    Nej ikke endnu, men jeg er ved at være skrap til redninger, både makker og egen (cowboy og paddelfloat) Rul kommer vist først senere og starter i svømmehallen.

    SvarSlet