fredag den 15. oktober 2010

Nu også med sæl!

Den forgangne uge har primært været brug til det som hos os hedder "Egenfærdstur", det betyder blot at vi er taget på tur uden uden de voksne (vejlederene).


Vi var tre piger som havde besluttet os for en lidt kort tur i kajak, fra Sondrup strand via Alrø og Hjarnø til Snaptun, hvor vi lå i lejr ved Tønballe Naturcenter. Det blev en fin lille tur med masser af sol, grin og hygge.
Vi fik oplevet en masse natur, bl.a. så vi sæl og masser af fugletræk. Vi var på tur til Hjarnø hvor vi vandrede og kikkede efter fossiler (uden dog at finde noget særligt) samt lavet mad med tang.
Vi eksperimenterede også med "nisselamper" som er lavet af marven fra lysesiv og lidt madolie, samt ristede kastranier.
Det er ved at være koldt om natten - imellem torsdag og fredag kom vi tæt på frysepunktet - jeg håber sandelig snart min vintersovepose kommer fra leverandøren.
Den kommende uge er der efterårsferie, og ugen efter skal vi have praktik. Mikkel og jeg skal lave et arrangement for 15 elever som går på Rødekorsskolen i Grenå. Vi skal bo i telte, lave mad på bål og en masse sjove aktiviteter. Det skal nok blive skægt, men mon ikke også lidt hårdt!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar